Een plotselinge verandering

Woonwinkel Rijssen 6

Ja, interieuradvies twente heeft mij goed geholpen. Totaal onverwachts heeft mijn leven een totaal nieuwe wending genomen. In de tijd daarvoor liep alles op rolletjes. Huisje, boompje, beestje: u kent dat wel. Zo gesmeerd liep het zelfs, dat als ik niet uitkeek ik er bij wijze van spreken bijna bij in slaap zou kunnen vallen. Het universum zorgde echter voor wat meer avontuur en leven! En hoe?! Van de ene op de andere dag kwam ik in een stroomversnelling terecht, waarbij het ene onvermijdelijke op het andere onontkoombare volgde en in een razendsnel tempo achter elkaar. Er vonden drastische veranderingen in mijn leven plaats. Om een lang verhaal kort te maken: relatie verbroken, inboedel kwijt, verhuisd.

Een nieuw begin

Opnieuw beginnen dus. Maar hoe? Een vriend gaf mij de goedbedoelde raad meubels op te kopen bij Marktplaats en deze op te knappen. Maar met ‘ouwe zooi’ ben ik mijn hele leven al bezig geweest, bovendien heb ik geen tijd voor “dat gedoe” en ik wil het nu echt anders. Ik wil mijn eigen smaak vormgeven, mijn eigen stijl en dat mag ook wat kosten. God zij dank heb ik daar voor het eerst in mijn leven geld voor. 

Een goed idee

Toen opperde een vriend: “Waarom stap je niet naar interieuradvies twente? Dat is echt iets voor jou. Zij kunnen je helpen te ontdekken wat bij je past en bieden professioneel advies, inspiratie en expertise.” Ik schoof mijn bezwaren aan de kant, besloot het een kans te geven en maakte een afspraak. De adviseur nam echt de tijd voor mij en er vormde zich gaandeweg o.a. door de moodboards, gesprekken en met behulp van een 3D plattegrond  een heel mooi interieur ontwerp. In het ruime meubelassortiment vond ik de meubels die aansloten bij de stijl die bij mij past.