Ideale relatiegeschenken voor al je contacten

De bovenzijde van deze houten doos kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo
De bovenzijde van deze houten doos kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo

Het idee voor het schrijven van dit bewuste artikel is ontstaan nadat ik me realiseerde door de jaren heen al met al reeds zeventig artikelen te hebben geschreven. Geen ervan ging echter over anderen, keer op keer schreef ik over wat in jouw interieur of rondom je huis interessant was aan te schaffen. Geen enkele keer schreef ik over wat je voor ánderen kunt doen, waar je hen blij mee kunt maken. Vandaar dus ik dat ik daar vandaag wel een thema van maak en ik je een tip van de hand doe voor de mooiste en meest handige relatiegeschenken, waar je je contacten in mijn optiek oprecht blij mee kunt maken.

Maak je relaties blij met kwaliteitswijn

maxilia-logoHeb je namelijk een eigen zaak, zoals ik, dan zijn er momenten waarop het gebruikelijk is relatiegeschenken cadeau te doen aan je contacten. Meestal stuur ikzelf enkel een kaart met daarop een mooie wens, zo rond oud en nieuw. Dit doe ik om het contact warm te houden en toch de aandacht op mijn eigen zaak te richten, mensen vergeten je bestaan dan namelijk niet.

Het wijnpakket is momenteel in de aanbieding!
Het wijnpakket is momenteel in de aanbieding!

Is er echter een speciale gelegenheid, heb ik met mijn bedrijf iets te vieren, dan is het heel goed je zakelijke contacten daarin te betrekken. Zo bestond mijn zaak in design onlangs tien jaar en wilde ik daar de aandacht op vestigen en zond ik mijn klantenbestand een relatiegeschenk in de vorm van een wijnpakket. Op de voorzijde van het pakket, een chique houten doos, had ik het logo van mijn zaak laten drukken (hetgeen ik bij Maxilia liet uitvoeren, een echte aanrader!). Echte kwaliteit en positieve aandacht voor de zaak! En mijn contacten hadden tijdens de borrel een kwaliteitswijn tot hun beschikking!