Tip: voor een veilig en voordelig rookkanaal kies je voor ISOduct

9Voor een echt inkijkje in de verbouwing van mijn woning, die nog een extra staartje kregen door een rookkanaal dat we besloten te installeren, neem ik je mee het nieuwe jaar in en vertel ik je over de nieuwe mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Wil je namelijk een geheel brandwerend kanaal aanleggen, en daarmee je eigen risico drastisch verlagen, dan valt het aan te raden te kiezen voor een ISOduct rookkanaal. Geen wonder, want dit is het meest geavanceerde kanaal dat er heden ten dage op de markt is, zeker gezien het feit dat het van zichzelf al dubbelwandig is en het ook nog eens voorzien is van een eigen brandwerende omkokering.

Rookkanaal met geïncorporeerde omkokering

2Dat je geen externe omkokering nodig hebt, maakt de ISOduct direct ook financieel gezien nog eens een heel aanbevelenswaardig product, je bespaart er namelijk honderden en honderden euro’s mee. Het feit dat het al geïncorporeerd is in het beslag zorgt er ook nog eens voor dat het de veiligste is van niet alleen Nederland maar ook heel Europa, het is zelfs tegen schoorsteenbranden volledig beschermd. Eigenhandig voldoet het daarmee aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en aan het Bouwbesluit. Met rond de dertienhonderd haardbranden per jaar in Nederland, zorg je er daarmee voor een toch heel reeel risico uit te sluiten.

12Ikzelf ben voor dit rookkanaal en alle bijbehorende producten naar de website van Bouw-Handel gegaan, een die ik de lezer echt aan kan bevelen. Immers, je vindt hier werkelijk alle benodigde informatie op rij, ideaal voor de doe-het-zelver die volledig voorbereid aan de slag wil gaan met het installeren van een kanaal als dit – waar, geloof me, echt nog wel het een en ander bij komt kijken. Alles wat je nodig hebt staat in een handig overzicht en je kunt eigenhandig aanvinken wat en in welke kwantiteit je nodig hebt. Bovendien is het er nog voordelig ook!