Keuze ramen nu beschikbaar!

keuze ramen

Ben jij net verhuisd en wil je graag je eigen ramen en deuren kiezen? Wil jij je eigen huis graag een beetje veranderen? Dat is mogelijk bij Renovatie-gids.be . dit bedrijf zorgt ervoor dat jij keuze ramen hebt. Dit bedrijf doet alles op het gebied van ramen en deuren. Ze hebben een groot assortiment met deuren en ramen. Ook kan je het op maat laten maken. Hierdoor kan je precies krijgen wat jij graag wil hebben. Je hebt dan de keus uit verschillend soort hout bijvoorbeeld. Daar zo meer over. Je kan hier je ramen en deuren kiezen. Maar waar begin je?

Gevelreiniging prijs

Soorten?

Er zijn verschillende soorten ramen en deuren natuurlijk maar je begint bij het materiaal. Wat voor materiaal vind je mooi in jouw huis staan. Heb je een voorkeur qua materiaal die jij fijn vind? Daarom is het goed om na te denken wat jij graag  zou willen en mooi vind. Het is belangrijk dat het mooi is maar ook praktisch. Heb jij een heel huis van hout is een aluminium raam misschien niet zo mooi.

Je hebt 3 verschillende soorten materiaal die gekozen kan worden. om te beginnen hebben ze hout. Hout wordt vaak gekozen omdat het een natuurlijk product is en heel erg mooi. Hout is te verkrijgen is super veel verschillende soorten boom en keuze ramen. Wil jij eiken hout of liever wat ander, alles is mogelijk. Hout is het sterkste materiaal dat je kan krijgen. Het is super makkelijk te onderhouden je kan het schoonmaken met een schoonmaak product en water. Als je de houten ramen goed onderhoud hoef je het eens in de 10 jaar het opnieuw te laten doen. Het hangt er vanaf hoe ecologisch het is, heb je tropisch hout of niet daar ligt het verschil. Verder is het mooie aan hout dat het mooi staat in een klassiek huis maar ook een heel modern huis. 

Je hebt ook de keuze uit aluminium. Aluminium is een iets duurdere grondstof maar deze ramen zijn een stuk stabieler. Aluminium ramen zien er heel mooi en erg design bij. Bij deze materiaalsoort heb je ook de keuze uit verschillende soorten en kleuren. Verder is aluminium goed voor het milieu. Het is 100% recycleerbaar. De isolatiewaarde ligt wel een stuk lager dan bij pvc. Het laatste voordeel is dat er bijna geen vuil op komt je hoeft maar een paar keer per jaar het schoon te maken.

Pvc ramen zijn zonder twijfel het goedkoopste materiaal van de 3. Het fijne aan deze ramen zijn dat je na 30 jaar nog steeds dezelfde ramen ziet. Het rot en roest niet, je hoeft het verder ook niet echt te poetsen. Het is een sterk product dat het is versterkt met staal. Pvs is ook recycleerbaar. Keuze ramen is natuurlijk moeilijk, maar kom langs in de winkel of bel voor meer informatie. Wil jij graag nieuwe ramen? Dan is keuze ramen altijd goed. Neem een kijkje op de site.