Vakantiehuis huren Frankrijk

www.francecomfort.com_domaine_de_lanzac_vakantie_villa_dordogne-300x161-crop-fffAfgelopen vakantie gaf Vakantiehuis huren Frankrijk mijn gezin en ik weer de mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten in het prachtige Frankrijk. De huizen waren zeer goed onderhouden. Tevens waren ze erg ruim en was er een wonderbaarlijk uitzicht te zien. Omwille van het feit dat het park niet erg groot is, konden we alle faciliteiten bereiken op loopafstand. Het restaurant bijvoorbeeld, waar mijn vrouw, mijn kinderen en ik elke keer verrukkelijk hebben gedineerd voor scherpe prijzen. Terwijl we genoten van ons eten, bewonderden we het waanzinnige panoramische uitzicht over de vallei. Ook konden mijn gezin en ik een frisse duik nemen in een van de drie zwembaden van Vakantiehuis huren Frankrijk. Mijn twee zoons konden gelukkig ook hun hobby’s door beleven in het fantastische park. We konden in het zonnetje een lekker balletje trappen. Mijn vrouw en mijn dochter hadden naast het voetbalveld veel plezier met tennissen.

HDLF2-K_www.francecomfort.com_Frankrijk_villa_zwembad-300x161-crop-fffEen aangenaam compact parkje met alle benodigdheden voor een prima vakantie

De luxe huizen en de wondermooie omgevingen zorgden al voor een zeer goede basis van een fijn verblijf bij Vakantiehuis huren Frankrijk. Gelukkig werd dit ook versterkt vanwege het vriendelijke en behulpzame personeel. Bovendien waren de mensen in de receptie en de bediening Nederlands. Dit zorgde voor gemakkelijke communicatie, aangezien ik vroeger niet goed heb opgelet bij mijn Franse lessen op de middelbare school. Al de faciliteiten in het park zorgen voor plezier en vreugd voor jong en oud. De ouderen kunnen hier lekker ontspannen, terwijl de energieke kinderen aan het sporten of spelen zijn.

garden_view-300x161-crop-fff