Een luxe villa dordogne kopen!

luxe villa dordogne

luxe villa dordogne

Al een geruime tijd wilde mijn vrouw en ik een woning in het buitenland gaan kopen. Hier wilden wij dan ons pensioen gaan doorbrengen. Natuurlijk is ons pensioen nog ver weg, maar met een eigen vakantiehuis konden wij op vakantie gaan wanneer wij dat wilden. Met deze gedachte zijn mijn vrouw en ik dan ook gaan rondneuzen op het internet.

In een mum van tijd kwamen wij terecht bij een luxe villa dordogne kopen. Maar natuurlijk wilde wij niet zomaar een luxe villa dordogne gaan kopen. Vandaar dat wij de keuze maakte om eerst deze villa te gaan huren. Achteraf gingen wij dan bekijken of wij deze woning gingen kopen!

Omgeving

Dordogne is prachtig!

Over Dordogne zelf ben ik zeer lovend te spreken en mijn vrouw ook. Het gebied van Dordogne is geweldig een leuk gezellig centrum met een rijke historie. Over de natuur ben ik zeer te spreken want er is meer groene natuur te zien dan bebouwd gebied. Mijn vrouw en ik zijn gek op de natuurlijk en dat is dan ook geweldig. Ook waren er vele leuke activiteiten te beleven in Dordogne waaronder kano’en, reizen met een luchtballon en allerlei strand activiteiten. Achteraf kan ik u dan ook garanderen dat wij een top vakantie hebben ervaren!

Mijn vrouw en ik hebben uiteindelijk dan ook een vakantiehuis gekocht in Dordogne. Simpelweg omdat alles wat wij hebben meegemaakt voldeed aan onze eisen. Wij kunnen nu op vakantie gaan wanneer wij dat willen. In onze gekochte vakantiewoning hebben wij zelfs de beschikking over een jacuzzi en een zwembad!

Natuur