Tip voor aankomende lente: een design loungebank van Dutch Riviera

Zoals de trouwe lezer inmiddels al wel weet, ben ik al tijden druk bezig mijn huis te verbouwen. In al die tijd is de tuin er toch een beetje bij ingeschoten echter en een van mijn goede voornemens voor dit jaar was daar eens verandering in te brengen. Al in de eerste week van januari ben ik dus al gelijk maar vol goede moed aan de slag gegaan met dit voornemen, immers iets waar je ook in de volle winter al mee kunt beginnen.

Verrassende ideeën voor een wel heel bijzondere loungebank

Waar ik mee begonnen ben? We hebben al een groot terras aangelegd, een met mooie granieten tegels. Wat daar nou écht mooi op staat, en waar het nog aan ontbrak, was een mooie design loungebank om het plaatje helemaal af te maken. Voor een echte design loungebank kijk je op Dutch Riviera, want hier is het aanbod in kwaliteitsbanken erg groot. Met het loungen dat centraal staat bij dit merk, hebben ze de mooiste en meest bijzondere banken in het aanbod. Voor de volledigheid heb ik enkele voorbeelden van de banken van dit merk toegevoegd, zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.

Een van de leuke extra’s van Dutch Riviera is dat je er ook je eígen loungebank kunt laten maken, volledig voorzien van een door jou ontworpen print. Wat te denken bijvoorbeeld van een bank zoals hiernaast te zien is, voorzien van een geheel originele prent met gras. De hockers vind ik persoonlijk ook erg verrassend, vooral die die doet denken aan een boomstam. Voor een echt natuurlijk effect in je tuin is dit een bijzonder origineel idee!