Alle aandacht voor dit tuinmeubel

1

Vandaag een bericht dat ik geheel en al wijd aan het tuinmeubel dat ik onlangs aanschafte. Ongetwijfeld heb ik al meerdere malen toegegeven zeer gek van design te zijn – en geen wonder dat dit meubel dan ook in mijn straatje past. Kijk even mee naar Demi, de in mijn ogen ultieme loungeset.

33

Ik hou van het strakke design van de set, van de combinatie van de materialen. Het onderstel van het tuinmeubel is van aluminium, een materiaal dat ook in mijn inrichting zelf veel terugkomt. Ik vind het een heel puur en eerlijk materiaal en houd van de strakke lijnen. Erg leuk vind ik het dat juist hier gekozen is voor de teak in het bovenstel, wat een prachtige houtsoort is dat toch. Als je het over eerlijk materiaal hebt..! Normaal gesproken heb ik eigenlijk niet veel van deze specifieke houtsoort in mijn woning en normaal gesproken spreekt het mij ook helemaal niet zo aan, maar hier is de combinatie van materialen en vormen gewoon perfect.

34

Kijk dan wat een prachtige diepe kleur van het hout en de afwerking ervan. ook vind ik de groeven en nerven die je nog terugziet echt zeer bijzonder. Erg mooi ook dat de kussens zwart zijn en niet as usual wit. Ik weet dat het een echte modekleur is van nu, maar ikzelf persoonlijk heb niets met wit. Het is mij te lieflijk en te maagdelijk – doe mij maar het stoere en strakke zwart. Bovendien hoef je met deze kleur op je kussens ook niet zo bang te zijn voor de bescherming van de stof en de weersomstandigheden, ideaal dus. Nog idealer misschien wel is dat dit een tuinmeubel is dat enorm in prijs verlaagd is. Er zit een reductie op van maar liefst vijftig procent, de set is van 1800 euro afgeprijsd naar slechts negenhonderd euro. De mensen die hun slag willen slaan zijn hierbij gewaarschuwd!