De Suite voor nachtrust en herstel

Een bed op maat kan veel positiviteit met zich meebrengen voor jouw nachtrust, gezondheid en energieniveau. Door een bed te laten maken door een specialist helemaal op jouw lichaam, creëer je een veilige haven waarin je helemaal tot rust komt. Beddenmakers zoals De Suite beschikken niet alleen over een bonk ervaring, maar ook over een eigen atelier waarin alles in eigen hand wordt uitgevoerd. Zo weet je zeker dat alles wordt uitgevoerd zoals besproken. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden in bedden op maat, het is niet te geloven. Van boxspring tot ombouw is er enorm veel mogelijk.

Wat kan een therapiebed voor jou betekenen?

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een speciaal therapiebed dat door middel van geluidsgolven jouw lichaam tot rust brengt, de bloedsomloop stimuleert en zorgt dat je energieker bent. Deze bedden met de FPS techniek geven ook veel hulp aan Parkinson patiënten. Maar niet alleen mensen met Parkinson hebben voordeel van dit bed, ook sporters en ouderen in het algemeen. Bedden met een ingebouwde FPS techniek beschikken over verschillende programma’s waar je kort of lang gebruik van kunt maken. Therapie aan huis. Therapie die er voor zorgt dat jouw lichaam tot rust komt en kan herstellen. Gezond door het leven gaan, is zo een stuk eenvoudiger.

Seniorenbedden kunnen prachtig zijn

Bij een beddenmaker kun je ook terecht voor seniorenbedden. Deze bedden zijn niet langer saai of uitsluitend functioneel. Deze bedden kunnen volledig naar jouw smaak gemaakt worden. Er is steeds meer informatie over seniorenbedden beschikbaar online. Daar kun je eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn. Dit is natuurlijk nooit volledig, maar het geeft een goede indruk van de mogelijkheden van vandaag. Het is namelijk niet langer zo dat je alleen een bed kan aanschaffen. Beddenmakers zorgen voor volledige slaapkamers op maat. Dat geeft je een heerlijk gevoel als je gaat slapen en als je wakker wordt. Want seniorenbedden zijn niet meer saai.