Handgemaakte meubels voor in huis

houten barkrukken

Als je houdt van ambachtelijke producten, dan is het natuurlijk erg leuk om dit ook in huis te hebben en er elke dag naar te kijken. Zo worden houten barkrukken ook vaak ambachtelijk gemaakt, en vaak kan je dan ook je eigen smaak eraan toevoegen als het bedrijf dat toelaat. Je wilt natuurlijk wel dat het helemaal jouw stijl wordt, en daarom hebben sommige sites de mogelijkheid om zelf je meubels te ontwerpen. 

En alhoewel een barkruk vaak niet snel opvalt, is het toch belangrijk om mee te nemen in de stijl van je interieur. Daarnaast is het belangrijk om houten barkrukken ook soms te checken op beschadiging, want je wilt niet in een door de kruk heen zakken.

houten barkrukken

Een houten barkruk is makkelijk te onderhouden

Het kan natuurlijk voorkomen dat een barkruk beschadigt raakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat er een feest is gegeven en iemand er iets mee heeft gedaan, maar dit kan ook komen door de oudheid van de houten barkruk. 

Het hout kan gaan splijten, en dan is het belangrijk dat je weet wat hieraan gedaan kan worden. De kruk hoeft namelijk niet gelijk weggegooid te worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om houtplamuur te gebruiken, en de scheur op te vullen. Bovendien heb je de optie om kneedbaar hout eraan toe te voegen. De houten barkruk is goed te onderhouden en wordt daarom ook gezien als een duurzaam product.