Windowdeco Glasfolie gebruikt

Afgelopen week moest ik even naar de bouwmarkt bij ons in de buurt om glasfolie te halen voor de ramen aan de voorkant van ons huis. We hebben behoorlijk grote ramen aan de voorkant van het huis en de tuin is nog in aanbouw waardoor iedereen die langs ons huis loopt recht bij ons naar binnen kijken. Voor een weekje is dat nog wel leuk, maar na een week ga je dat erg vervelend vinden en voel je dat iedereen die langskomt lopen je zit te bekijken. Om wat meer rust te creëren wilde ik glasfolie aanbrengen en niet iedereen maar zo naar binnen kijkt. Eenmaal aangekomen bij de bouwmarkt hadden ze wel één soort glasfolie in de aanbieding wat natuurlijk voor en bouwmarkt erg weinig is.

Windowdeco Glasfolie

De folie die ze bij de bouwmarkt hadden vond ik niet mooi en ben dus maar weer naar huis gegaan om eens op internet te zoeken naar glasfolie die ik wel mooi vond. Zo kwam ik terecht bij de website van Windowdeco Glasfolie waar ze verschillende soorten glasfolie hebben en aanbieden tegen hele leuke prijzen. Hieronder een aantal foto;s van de verschillende soorten glasfolie aangeboden bij Windowdeco Glasfolie.

transparante_raamfolie statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Zoals je kunt zien zeer mooie glasfolie. Ook hebben ze voor kinderen leuke glasfolie in de aanbieding die vooral voor scholen en dergelijke leuk zijn om te gebruiken.