Een kleurrijke bos rozen

Rozen zijn een prachtig product om te geven aan iemand als cadeau. Een bos met verschillende kleuren rozen, straalt vrolijkheid uit. Een bos rozen op de werkvloer of thuis verbeterd dus de uitstaling. Door de vele verschillende kleuren, waarin rozen te verkrijgen zijn, is er voor ieder interieur wel een passend bos te vinden. Zo is in een lichte kamer, een pastelkleurige bos rozen mooi. Denk aan de kleuren wit, zalm en roze in een boeket. Zo zijn er ook seizoensgebonden boeketten. In de herfst is een bos met oranje, gele en rode rozen erg toepasselijk.

Betekenis bos rozen

Niet elke kleur roos heeft dezelfde betekenis. Zo staat de rode roos voor liefde en de witte roos voor respect. Voordat je een bos rozen besteld, moet je dus naar de betekenis van de kleur van de roos kijken. Hier alvast een aantal voorbeelden. De roze roos staat voor geluk, bewondering en vreugde. Een prachtige roos om te geven aan iemand die je dankbaar bent. De vrolijke gele roos staat voor vriendschap, een bos gele rozen is dus erg toepasselijk om aan een vriend of vriendin te geven. Oranje staat voor verlangen, geef je een bos oranje rozen dan geef je eigenlijk aan dat je naar diegene verlangd. Leuk m te geven aan een toekomstige partner.

Bos rozen met iets extra’s

Een bos rozen is natuurlijk al erg leuk om te geven of te ontvangen, maar een extraatje maakt de verassing af. Heb je een mooie bos rode rozen gekocht als verassing voor je geliefde, voeg hier dan een fles wijn of champagne aan toe. Op deze manier wordt het nog romantischer. Zo kan je ook een bos rozen gezamenlijk met een knuffel geven, als iemand in je omgeving is bevallen. En welke toevoeging aan een bos rozen altijd wordt gewaardeerd, is een doos chocolade. Een tip: wees creatief!