Sanitair Online heeft een wel heel bijzonder hangtoilet in het assortiment

31Met een neus voor design moet je bij mij natuurlijk niet aan komen zetten met een toiletpot van niks. Ook, en ik zou bijna zélfs willen zeggen, het kleinste kamertje is bij ons goed vertegenwoordigd. Immers, we hebben een heuse design toiletpot op de kop weten te tikken, voor zowel de badkamer als voor het toilet beneden.

Spic en span toiletartikelen

68Zoek je namelijk naar een Sanitair Online hangtoilet, dan kom je nooit bedrogen uit. Deze webwinkel heeft een enorme voorraad aan bijzondere (en ook heel gewone overigens, voor de mens die hieraan wat minder belang hangt) hangtoiletten met als grootste voordeel nog wel dat ze zo enorm goedkoop zijn. Die uitspraak is zeker niet overdreven, want waar je bij andere winkels, of dit nou fysieke of online winkels zijn, betaal je gewoon de volle mep van de adviesprijs, terwijl deze firma er standaard onder zit. En er niet zomaar onder overigens, maar dan ook echt zeer sterk onder de prijs die als algemeen advies geldt. Immers, op het gros van de producten kun je een reductie verwachten van zo’n dertig tot vijftig procent.

67Overigens ben je niet alleen bij Sanitair Online voor een hangtoilet aan het juiste adres, maar op allerlei sanitair gebied zijn zij de absolute topper van Nederland. Zo hanteren ze voor alle artikelen een enorm lage prijs, en dat terwijl er wel altijd A-merken aangeboden zijn. Je koopt dus echte kwaliteit, maar dan met een klein prijskaartje. En bovendien is je voordeel dat de artikelen er echt spic en span uitzien!