Geweldige meubelmakerij in Utrecht

meubelmakerij Utrecht

Vandaag hebben wij een afspraak gemaakt bij de meubelmakerij in Utrecht. Ellenmarie is degene die ons enorm heeft geholpen met het inrichten van onze woonkamer. Al een tijd waren wij op zoek naar een andere tafel en kast, maar in geen enkele winkel konden wij slagen. Vandaag zijn wij bepakt met tekeningen en ideeën naar Ellenmarie gegaan. Zij weet als geen ander de fraaiste modellen te maken, niet voor niets is zij een geweldige vormgeefster. Zij heeft inmiddels al vele projecten op haar naam staan. Zo kan je ook bij haar terecht voor het ontwerpen van:

  • – Werkplek
  • – Kasten
  • – Keukens
  • – Exterieur

meubelmakerij Utrecht

Geweldig interieur

Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt bij de meubelmakerij in Utrecht, is Ellenmarie aan de slag gegaan. Als eerste had zij een schets gemaakt hoe onze tafel er ongeveer uit kwam te zien. Daarna heeft zij er een 3d print van gemaakt. Dit is echt geweldig, omdat het zo net echt lijkt. Nadat wij onze goedkeuring hierover hadden gegeven is zij aan de slag gegaan. 

Ons interieur is klaar en daar heeft Ellenmarie bijzonder haar best voor gedaan. Zo hebben wij een mooie eettafel gekregen en een kast waar je ‘u’ tegen zegt. Alles is zo mooi en perfect afgewerkt, dat kan alleen maar een professioneel.