Verhuurmakelaar inschakelen om een woning te vinden

verhuurmakelaar

Vorig jaar heb ik een hele fijne verhuurmakelaar ingeschakeld aangezien ik opzoek was naar een woning. Voor mijn studie had ik tijdelijk een huis nodig aangezien mijn school te ver reizen was. Het leek mij ook leuk om te kijken hoe die stad zou bevallen als woonplaats. Aangezien ik er maar tijdelijk ging wonen, wilde ik graag een huis hebben die al ingericht was. Ik vind het zonde om al mijn meubels mee te nemen als ik ergens maar een half jaar ga wonen. Zeker omdat mijn huisgenoot nog in mijn eigen woning blijft wonen, was dat ook niet echt een optie.

Huren

Ook opzoek naar een verhuurmakelaar?

Van een vriend van mij kreeg ik de tip om contact op te nemen met een verhuurmakelaar. Dat leek mij ook een goed idee, dus ik zocht op het internet een beetje rond. Zo kwam ik uiteindelijk bij het bedrijf Stoit uit. Over hen las ik veel positieve berichten. Ik nam contact met hen op om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. De vrouw die ik aan de telefoon kreeg was heel vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf ging direct opzoek naar een geschikte woning voor mij. Zij zouden mij laten weten als zij iets gevonden hadden.

Huren

Vind ook gemakkelijk een woning

Ik ben heel erg blij dat ik een verhuurmakelaar in heb geschakeld. Het heeft mij echt zoveel moeite bespaard. Zij hebben verschillende huizen naar mij doorgestuurd waarvan zij dachten dat die bij mij zou passen. Uiteindelijk heb ik echt een perfect huis gevonden die aan al mijn wensen voldeed. Ik heb direct aan de makelaar laten weten dat ik die graag wilde hebben. Daarna hebben zij direct actie ondernomen en alles geregeld. Ik raad zeker aan om ook een makelaar in te schakelen, zeker als jij een tijdelijke woning zoekt is het echt ideaal.